Prestashop 1.7

PrestaShop zal u helpen om het dagelijks beheer van uw webwinkel te vereenvoudigen, zodat u meer kan verkopen en een geweldige klantervaring kunt bieden. De ingebouwde functies voor zoekmachine optimalisatie maken het gemakkelijke om naar de top van de zoekresultaten te stijgen. Promoties kunnen snel aan categorieën, bestsellers en verzendkosten worden toegevoegd. Een gecentraliseerde backoffice vereenvoudigt het dagelijks beheer van uw webwinkel.

Verhoog uw omzet door middel van marketing en internationale handel

De marketing tools in PrestaShop zullen u helpen om uw verkoop te stimuleren en de klantenbinding te verhogen. U kunt uitbreiden naar nieuwe markten door gebruik te maken van onze uitgebreide grensoverschrijdende functies. U kunt uw winkel verbinden met lokale en internationale marktplaatsen. Er zijn verschillende manieren om uw inkomsten met PrestaShop te laten groeien.

Pas uw webwinkel aan en breid uw bedrijf uit

Bij het uitbreiden van uw online activiteiten zal PrestaShop uw toekomstige eisen ondersteunen. Met de Addons modules kunt u in enkele minuten nieuwe functies toevoegen. Met multi-store management kunt u verschillende webwinkels vanuit één locatie beheren. Ontwikkelaars kunnen ook voortbouwen op onze opensourcecode.

Wilt u een webwinkel starten maar weet u niet hoe eraan te beginnen? Dankzij PrestaShop kunt u uw project voor de aanmaak van een webwinkel eenvoudig beginnen.

Het begint allemaal hier. Selecteer een professioneel e-commerce sjabloon, voeg een onbeperkt aantal producten toe en pas uw winkelwagen aan met de juiste betaling- en verzendingsoplossingen. Maak een webwinkel die er op elk apparaat mooi uitziet, zodat uw klanten overal kunnen browsen en kopen. Wat u ook wilt, u kunt het bouwen met PrestaShop.